< Webtjeneste

Hvorfor fungerer min signatur ikke?

Hvis du bruger en mobilenhed, kan årsagen være, at kombinationen af browser og mailklient skaber problemer. Der er forskellige måder at løse dette på:

1. Brug en computer til at åbne linket i mailen og initiere signaturen
  2. Tving en specifik browser på din mobilenhed til at åbne linket i mailen
  3. Vælg “NemID på en anden enhed”, indtast dit personnummer, klik på “Skriv under”, åbn derefter selv NemID-appen og skriv under.

Relaterede spørgsmål