Cookies

Vad är en cookie?

En cookie är en fil, som skickas till din dator när du besöker en webbsajt. Denna fil lagrar information som kan läsas av webbsidan om du besöker den igen vid ett senare tillfälle. Vissa cookies är nödvändiga för att sidan ska fungera ordentligt. Andra cookies förenklar för besökaren: De kommer ihåg dina inloggningsuppgifter eller vilket språk du har valt till exempel. Cookies innebär att du inte behöver fylla i samma information på nytt.

Varför använder Egreement cookies?

Egreement använder cookies för att ge dig en bra upplevelse hos oss. Genom att använda cookies kan vi garantera att du inte får eller behöver uppge samma typ av information varje gång du besöker oss. Cookies används för att optimera sidans funktioner.

Hur kan jag avaktivera cookies?

• Firefox:

1. Öppna Firefox.
    2. Välj menyn “Verktyg” och klicka på “Inställningar”.
    3. Välj “Sekretess” och i dropdown menyn "Firefox kommer att:" välj: "Använda anpassade inställningar för historik". Avmarkera valet “Tillåt att webbsajten lagrar kakor”.
    4. Om det inte fungerar direkt kan du behöva starta om din webbläsare.
  • Internet Explorer:

1. Öppna Internet Explorer.
    2. Välj menyn “Verktyg” och “Internetalternativ”.
    3. Klicka på fliken ”Sekretess” och flytta skjutreglaget under ”Inställningar” längst upp om du vill blockera alla cookies. Klicka sedan på ”OK”.
  • Google Chrome:

1. Öppna Google Chrome.
    2. Klicka på ikonen för Chrome-menyn.
    3. Välj inställningar.
    4. Nästan längst ned på sidan klickar du på “Visa avancerade inställningar”.
    5. Du inaktiverar cookies genom att välja “Förhindra att webbsajter sparar några data”.
  • Safari:

1. Öppna Safari.
    2. Välj ”inställningar” under ”Safari-menyn” och klicka på ”Integritetsskydd”.
    3. Du inaktiverar cookies genom att välja ”blockera cookies”.
Return to Top