< Webbtjänst

Varför misslyckades min signatur?

Om du använder en mobil enhet så är en möjlig orsak att kombinationen av webbläsare och mailklient skapar problem. Det finns olika sätt att kringgå detta:

1. Använd en dator för att öppna länken i mailet och initiera signaturen
  2. Tvinga en specifik webbläsare på din mobila enhet att öppna länken i mailet
  3. Välj “BankID på en annan enhet”, fyll i ditt personnummer, klicka på “Skriv under”, och öppna sedan på egen hand BankID-appen och signera.

Relaterade frågor